dimarts, 5 d’abril del 2011

VIDEOCONFERÈNCIA AMB PROCAMP.

El divendres 1 d’abril les nostres companyes Pilar i Liana,
en representació de la nostra empresa Tarracosim, es van ficar en contacte amb l’empresa reusenca Procamp per mitjà de videoconferència. Aquesta trobada digital va tenir lloc per tal de fer un intercanvi d’informació sobre els productes que comercialitzem ambdues empreses. Tarracosim va presentar el seu ampli catàleg de productes derivats del petroli, a més d’un ampli informe sobre l’evolució econòmica de l’empresa i l’oferta estrella per aquesta primavera, que consisteix en un descompte del 50% en l’adquisició d’un aparell d’aire condicionat per el consum de 5000L de qualsevol dels nostres productes ECO.



Per la seva part, Procamp va exposar una presentació dels seus productes que es centren en la producció de fruits secs i els seus derivats. També ens van explicar quins productes podem trobar depenent de la temporada en què ens trobem.







Dita videoconferència va tenir una durada d’uns vint minuts. Durant aquests minuts no va tenir lloc cap incidència tècnica per cap de les dues parts i això va facilitar un ambient distés i una bona recepció de la imatge i el so. La videoconferència va estar acompanyada amb una presentació elaborada per Pilar i Liana del departament de vendes amb la col•laboració de la resta dels departament de l’empresa.

La sessió va acabar amb un cordial acomiadament per ambdues parts, esperant poder repetir aquesta experiència en breu amb altres SEFEDs.


Natalia Mundiña i MªTeresa Aznar
Dpt. Compres






11 comentaris:

  1. Estimados señores/as:

    En nombre de la empresa Zubirilet les comunicamos que nos ha parecido bien su videoconferencia mantenida con la empresa Procamp el pasado dia 1 de abril del 2011.

    Pendiente de sus noticias, les saludamos atentamente,

    Departamento de Marketing
    Jaione Panpliega

    ResponElimina
  2. La videoconferència sembla ser interessant per conèixer millor les noves tecnologies.

    ResponElimina
  3. Trobo que amb la videoconferència s'agilitza molt la comunicació.

    ResponElimina
  4. Mejora la comunicación con la empresa mucho mas directo y personal.

    ResponElimina
  5. Interesant, una manera de comunicar-se mes directament amb altres empreses

    ResponElimina
  6. jajajaja ya lo encontramos...

    ResponElimina
  7. M'agrada l'idea de fer intercanvis a l'estranger

    ResponElimina
  8. Es una manera molt fàcil de tindre comunicació més directe amb altres empreses i poder saber quins diferents productes tenen o poder arreglar qualsevol tipus d'incidència.

    ResponElimina