dimecres, 30 de juliol del 2014

CONFERENCIA SOBRE IMPRESSIÓ 3D EN SEFED TARRACOSIM



CONFERENCIA  SOBRE IMPRESSIÓ 3D EN SEFED TARRACOSIM

El passat divendres 25 de juliol es va celebrar una conferència  sobre la innovadora tècnica d’impressió digital en 3D, organitzada per l’Ajuntament de Tarragona a Tarragona Impulsa, situat a l’antic edifici de la Tabacalera.

Es va presentar el programa Yuzz per a joves emprenedors que treballen en el projecte Petits Enginyers, creant un tecnoespai en el qual es poden fer impressions digitals en 3D.

Aquesta nova tecnologia aconsegueix l’obtenció de reproduccions   d’objectes amb diferents solideses fets amb materials biodegradables barrejats amb d’altres com per exemple ceràmiques, metalls o fins i tot xocolata per reproduir les figures de la Mona de Pascua.

Com avantatges es poden personalitzar els objectes, fent dissenys tan sofisticats com pròtesis mèdiques amb les quals s’aconsegueix solucionar problemes tan greus com la reconstrucció d’una part del crani en una operació pionera al món.

Per al pròxim futur estan estudiant fer impressions 3D encaminades a crear objectes amb materials que tinguin memòria per poder reconstruir-los quan es trenquin.

Aviat  els trobarem a Tarragona per poder gaudir d’aquesta tecnologia tan futurista però tan a prop nostre.





Pilar Martínez
Dept. de Projectes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada