dimecres, 27 de novembre del 2013

Programa de simulació empresarial

El passat dia 22 de novembre va tenir lloc, a l’espai Tarragona Impulsa, la sessió informativa del proper programa de simulació empresarial SEFED (simulació d’empreses amb finalitats educatives).

Aquest programa, de caràcter formatiu, té com a finalitat capacitar persones en l’àmbit de l’administració i la gestió empresarial, mitjançant la metodologia de la simulació d’empreses.

L’empresa simulada escull una activitat econòmica que serà el que determinarà els productes o serveis que oferirà a la resta d’empreses de la xarxa.

El mètode de treball consisteix en transformar el centre de formació en una oficina administrativa, mantenint relacions comercials amb altres empreses simulades, venen els productes o serveis dins del Mercat SEFED.

S’organitza internament en diversos departaments que engloben les àrees comptable-financera, comercial i recursos humans i informàtica.  Els documents i canals de comunicació emprats en aquest tipus d’empreses són els mateixos que s’utilitzen en l’empresa real.

Al capdavant d’aquests departaments es troben els formadors, que actuen com a Caps de departament.

El curs es complementa amb pràctiques administratives en empreses reals i també ofereix la possibilitat de realitzar-les a Irlanda, gràcies a les beques Leonardo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada